Donatii PayPal- "Daruieste pentru un zambet de prichindel"

Wednesday, November 23, 2011

Daruieste pentru un zambet de prichindel !



 Gesturile mici ne transforma în oameni mari! Hai sa ajutam, fiecare cu cat putem!
Din nefericire sunt mame si copii pentru care cuvantul “familie” nu exista. Pentru unele din ele centrul maternal reprezinta casa si familia lor. E o solutie temporara care poate insa schimba viata unui copil ce risca sa fie abandonat.
In Centrul Maternal Bacau sunt 11 mame si 14 prichindei nevinovati (5 copii de 0-1 an, 8 copii de 1-2 ani si un copil de 5 ani ). Aici fiecare mama are o poveste trista care se poate citi si in ochii copilasilor.
Acum acesti copilasi au mare nevoie de sprijinul vostru! Ei au urgent nevoie de lapte formula Lactovit, scutece, sampon, periute de dinti, caserole, tacamuri, biscuiti, fructe si dulciuri.
Copiii isi doresc jucarii si hainute, dar au nevoie si de patuturi, premergatoare, carucioare, masina de spalat, aragaz si orice alt articol pe care nu-l mai folositi dar este functionabil si util. Nici un cadou nu e prea putin pentru ei. Daca vei darui ceva cat de mic unui copil aflat in nevoie vei primi in schimb un zambet cald de prichindel.

Donatiile se pot face in conturile:
- RO49BRDE040SV27930820400 - BRD Bacau - titular cont : Costea Bianca
- RO07BUCU347530522511RO01 - Alpha Bank Bacau - titular cont: Huiban Anca

Donatii PayPal: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=VMJCGYDYSRMEG
Pentru donatii si alte informatii ne puteti contacta prin email la anca2004_o@yahoo.com sau la telefon 0744/283 959.

Ne dorim sa vedem acesti copii zambind, motiv pentru care apelam la bunatatea si generozitatea voastra. Daca vrei sa ajuti nu ezita sa o faci! Fa cunoscut mesajul nostru, da-l mai departe prietenilor! Destinul acestor copii depinde de oamenii din jurul lor!

Va multumim!

No comments:

Post a Comment